ALGEMENE VOORWAARDEN

STOERE DINGEN behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.  Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van STOERE DINGEN.

  1. Prijzen:

Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, inclusief 21% BTW (exclusief bezorgkosten).

 

  1. Bestellen:

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per email een orderbevestiging met daarin het totaalbedrag, inclusief BTW en verzendkosten.

 

  1. Betaling:

Betalen kan via iDEAL of door overboeking vooraf, op ons rekeningnummer. Het rekeningnummer vindt u op de factuur, vermeld altijd het ordernummer bij de overboeking. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen bij ons binnen is, komt de bestelling te vervallen. Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op onze rekening staat.

 

  1. Verzendtermijn:

Uw bestelling wordt binnen 1 à 3 dagen verzonden, nadat wij uw betaling ontvangen hebben. Mocht dit onverhoopt niet lukken, ontvangt u daar bericht van.

 

  1. Verzendkosten/verzending:

De verzendkosten, via PostNL,  voor pakketten tot 10 kilo zijn € 6,95 binnen Nederland.

 

  1. Retourneren/herroepingsrecht:

Klik hier om naar de beschrijving van het retourneren te gaan. Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst. De kosten van retourzending worden niet door ons vergoedt. Sommige artikelen kunnen niet geretourneerd worden, dit staat dan bij betreffend artikel vermeld. Voor retournering van een hele order geldt dat ook de verzendkosten die door u betaald zijn, gecrediteerd worden.

 

  1. Privacy:

Uw gegevens worden alleen voor de verwerking van de bestelling gebruikt en zullen niet aan derden verstrekt worden. Zie voor onze AVG verklaring AVG privacy

 

  1. Klachten:

Kopers kunnen klachten over de door ons geleverde producten per e-mail (info@stoeredingen.nl) of via het contactformulier aan ons melden. Wel dient de koper dit binnen 48 uur na ontvangst van de geleverde producten te doen. Vermeldt hierbij altijd het referentie/ordernummer. Wij zullende klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en naar een oplossing zoeken.

  1. Copyright:

Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn eigendom van STOERE DINGEN en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.

 

  1. Afbeeldingen en kleurafwijkingen:

Door verschillende beeldscherminstellingen kunnen de kleuren van de producten iets afwijken met de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.