RETOURNEREN

Niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem. U kunt het artikel, binnen een termijn van 14 kalenderdagen, zonder opgave van redenen, retourneren. Doe dit door middel van de volgende stappen te volgen: 

  1.   RETOUR AANMELDEN

Meld het retour aan door een mail te sturen naar info@stoeredingen.nl, waarin u aangeeft welk product u wilt retourneren met daarbij uw naam, ordernummer en reden van retourneren.
Stuur het artikel/de artikelen pas terug, nadat u bericht van ons heeft gehad.

 

  1. RETOUR TERUGSTUREN

Stuur het artikel/de artikelen, op eigen kosten, binnen 14 dagen (na ontvangst), samen met de factuur, op naar STOERE DINGEN. (Retour)artikelen die later binnenkomen, kunnen wij helaas niet meer verwerken.

Het artikel mag niet gebruikt en/of beschadigd zijn en de originele verpakking moet er nog omheen zitten.

 

STOERE DINGEN

Hengstdalseweg 158

6523 ER  Nijmegen

 

Let op: vergeet niet de factuur bij te sluiten, deze is per mail toegestuurd.

De kosten van de retourzending zijn voor de afzender en worden niet door ons vergoed. Nadat we de (retour)artikelen  hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag van betreffend artikel binnen 14 dagen terug op uw bankrekening. Van retournering van een complete order worden de verzendkosten ook gecrediteerd.

 

De verantwoordelijkheid van het per post te retourneren artikel ligt bij de afzender. We adviseren om retourartikelen met Track & Trace of aangetekend terug te sturen met PostNL.
 
  

Om een artikel te retourneren kunt u onderstaande tekst kopiëren en in uw email plakken en te sturen naar: info@stoeredingen.nl :

Ik wil hierbij laten weten dat ik het volgende artikel (of artikelen) wil retourneren:

 

ordernummer: 

artikel(en):

ontvangen op: 

naam:

adres:

rekeningnummer: